hétfő, március 09, 2015

TIPPEK | 5 egyszerű tipp minden lánynak


Sziasztok Csajok! Sajnálom, hogy pár bejegyzést kihagytam, de lejártam a lábamat a hétvégi kirándulásokon. Ez viszont csakis pár újabb fotós posztot jelenthet! :) Köszönöm a már majdnem 130 feliratkozónak, valami fantasztikus ez a sok ember! Azonban a mai posztra áttérve pár hasznos ötletet hoztam, leginkább öltözködéssel kapcsolatban, amit bármikor használhattok a hétköznapokon. 




A citrom nem csak immunerősítő és fertőtlenítő hatásáról ismert, de még a sárga izzadságfoltokat is eltünteti. Vannak ugyanis azok a pillanatok, amikor észre sem vesszük, hogy izzadunk, azonban egy pár ilyen alkalom után enyhén sárgásak, megkeményedetted lehetnek a ruháink azokon a bizonyos pontokon. Ezt könnyen kimoshatjuk: citrommal. Facsard ki a levét, majd öntsd egy spray üvegbe. Ezzel mosás előtt permetezd be a ruháid hónalját, és irány a mosógép! 



A hajlakk a hajunkra való - ha régies nézetekben vizsgáljuk a kérdést. Ez igaz, főként a babahajakra! Ha nem értitek mire gondolok: fújjatok egy kis hajlakkot egy sűrűn fogazott fésűre (pl. tupírfésű), és átfésülve az apró, a frizurát kócos hatásúvá tevő hajszálakat, sokkal rendezettebb eredményt kaphatunk.

Azonban, eltekintve a szokványostól: a szakadásra hajlamos harisnyára permetezve jobban megőrzi annak tartósságát is. Mi mindenre jó egy hajlakk...!


Ha egy nem túl testhezálló inget szeretnétek egy pulcsi alá felvenni, vegyetek az ing fölé egy szorosabb trikót, s arra rá a pulóvert. Így biztos, hogy nem kell majd naphosszat húzogatnotok a blúzt a felső alatt, hanem a helyén fog maradni. 


Ha nem szűk szárú nadrágot vesztek fel csizmához, tűrjétek bele a naci szárát egy zokniba! Így nem kell annyit igazgatni és háromszor újra felvenni a csizmát, mivel a nadrág nem fog kicsúszni belőle. 

Nos, ennyi lenne mára ez a pár gyors és egyszerű tipp! :) Még korábban az egyik olvasóm írta, hogy a számmal kezdődő bejegyzések népszerűek - remélem beválik a tipp! 
Még egy röpke rossz hír: nem fogok tudni túl sűrűn bejegyzést írni, mivel fellépésekre, s próbákra kell majd járnom. De mindenkinek kitartást kívánok a héthez! ♥

Puszi és ölelés,
SR Blog.
     

6 megjegyzés:

  1. Ötletesek tippekkel láttál el bennünket! Köszönöm! (:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tudtam segíteni!:)

      Törlés
  2. Nagyon jók ezek a tippek, mindegyik hasznomra fog válni! :) Köszönöm:)

    VálaszTörlés
  3. Igazán nincs mit, örülök, hogy segíthettem velük! :)

    VálaszTörlés
  4. Ha a hajlakkos trükk valóban beválik, akkor egy életmentő vagy! Egyik nap mindenképp kipróbálom, mert a babahaj az egyik nagy ellenségem. Köszönöm a tippeket! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán nincs mit! Nekem az összes tipp bevált :)

      Törlés

Kérlek írd le a véleményed kommentben, ha megteszed, nagyon szépen meg fogom köszönni, hogy időt szántál rá! További szép napot! :)