szerda, október 01, 2014

PERSONAL | Számomra az igazi ZENE


Sziasztok Drágáim! Nos, mielőtt hozzákezdenék a bejegyzéshez két közlendőm van. Elsőként is köszönöm a majdnem 20000 oldalbetöltést és a több, mint 80 feliratkozót! Hihetetlenek vagytok! ♥
Másodsorban, pedig... Srácok - aki elhiszi, aki nem -, van szemöldököm, csak SZŐKE. Emiatt nem minden képen látszik. Legközelebb hozok nektek egy posztot csak erről és a következő ilyen felvetésnél már lesz mit linkelnem. :D
A mai poszt egy cseppet más lesz, mint az eddigi #weeklyobsession bejegyzések. Ugyanis most nem akadt olyan dolog, amit ne ismernétek már és többet hordok mostanában. Szóval, mivel ígyis-úgyis posztolnék ma zenét - úgy döntöttem, hogy ma nem csak egy, hanem egy egész posztnyi muzsika lesz! Remélem azért örülök. :)
Gondolom már tudjátok, hogy mennyire sokféle zenét hallgatok. Poptól kezdve a rockig jöhet majdnem minden (a mulatóst gyűlölöm). A mai napra több bandától/énekestől válogattam össze a mostani legnagyobb kedvenceimet - albumokat, kislemezeket, stbstb...


A Bastille legfrissebb albumával kezdeném. Az indie pop/rock teljes mértékben az ujja köré csavart, ahogy Dan Smith (a frontember) mosolya is. Szinte minden este, amikor blogolok, ezt az albumot hallgatom - lehetetlen vele betelni. Már leszedtem az összes számot az MP4-emre is, szóval éjjel-nappal szól nálam. 
Ha olyan emberek vagytok, mint a legtöbb barátnőm "Úristen ki hallgat meg egy egész albumot...", akkor felsorolnám a kedvenc számaimat erről a CD-ről.
A Pompeii-ről már hallottatok (egy bejegyzésben), illetve a Things we lost in the fire is benne van a lejátszási listában, illetve amit még sokan ismertek - Of the night
A kevésbé ismert zenék közül a Get Home, Icarus, The Draw és a What would you do a kedvenceim. 


Már Maroon 5-ot is hallottatok tőlem, szóval az ő albumukat is megosztanám. Nem mondom, hogy ez a világ legjobbja tőlük - de én még így is szeretem. Rengeteg negatív kommentet olvastam, és igen, én is tapasztaltam, hogy Adam néhol egy kicsit túlnyávogta a számokat - de teljesen hallgatható és szerethető munkát adtak ki még így is a kezükből.
A Maps-ről már írtam is egy posztot, és ez a kedvencem - még mindig - az albumról. Az Animals-nak most jött ki a klipje, ez a másik nagy kedvencem (bár a videó annyira nem volt megnyerő...). Ezek mellett a Sugar, Unkiss Me és a Shoot Love a három imádat még - illetve a Lost Stars is nagyon szép. 


Egy harmadik albumról is szeretnék beszámolni - köztudott rólam, hogy szerelmes tudok lenni az "a capella" zenébe, és a harmadik kedvenc bandám is ebben a műfajban van otthon. Az öt tagú Pentatonix a világ legjobb dolga ami történhetett velem zeneileg. Annyira édesek és tökéletes a hangjuk, hogy minden pillanatban mosolyra kell fakadnom a zenéjükön és velük énekelnem.
Három klip is készült már a harmadik albumokhoz: a Problem (Ariana Grande feldolgozás), Papaoutai (Stromae feldolgozás), és a La La Latch (Sam Smith feldolgozás) számaikhoz. Emellett feldolgozták még a Clean Bandit-tól a Rather be-t (az eredetiről is volt egy bejegyzésem), illetve van három original daluk is, amik egyszerűen mesések - szóval mindenképpen nézzetek utána ennek az albumnak is!

Szóval ennyi lennék mára! Bocsánat a rövid poszt és a 99% fangirling miatt - de ha zenékről van szó, nem bírom ki. Most kaphattatok egy pontosabb képet az ízlésemről, és a kedvenc előadóimról. Remélem Ti is megkedvelitek őket (ha eddig még nem tettétek) és két nap múlva visszalátogattok a blogra - egy újabb poszt reményében! :)

Puszi és nagy ölelés,
SR Blog.

2 megjegyzés:

  1. Szia! Meglepi a blogomon! http://lauradiyblog.blogspot.hu/2014/10/ujabb-dij.html

    VálaszTörlés

Kérlek írd le a véleményed kommentben, ha megteszed, nagyon szépen meg fogom köszönni, hogy időt szántál rá! További szép napot! :)